Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bts Fake Love Azlyrics

Bts Fake Love Azlyrics. Woo even i even i don’t know myself. I'm so sick of this fake love, fake love, fake love i'm so sorry but it's fake love, fake love, fake love i wanna be a good man just for you i gave the world just for you i changed everything just.

Fake Love by BTS Lyrics wallpaper Bts qoutes, Bts wallpaper lyrics
Fake Love by BTS Lyrics wallpaper Bts qoutes, Bts wallpaper lyrics from www.pinterest.nz

Fake love fake love fake love i'm so sorry but it's fake love fake love fake love i wanna be a good man just for you sekai da tte just for you zenbu kaete just for you now i dunno me who. Woo i just know i just know i just know why. I'm so sick of this fake love, fake love, fake love i'm so sorry but it's fake love, fake love, fake love i wanna be a good man just for you i gave the world just for you i changed everything just.

Woo, Even I, Even I Don't Know Myself.


For you, i’m enacting a pretty lie. I'm so sick of this fake love, fake love, fake love i'm so sorry but it's fake love, fake love, fake love i wanna be a good man just for you i gave the world just for you i changed everything just. Find more of bts lyrics.

Sarangeun Mwoga Sarang It’s All Fake Love [Jimin] (Woo) I Dunno I Dunno I Dunno Why (Woo) Nado Nal Nado Nal Moreugesseo [Jin] (Woo) I Just Know I Just Know I Just Know Why 'Cause It’s All.


Woo i dunno i dunno i dunno why. Woo, i dunno, i dunno, i dunno why. Woo i just know i just know i just know why.

Fake Love Lyrics By Bts From The Fake Love/Airplane, Pt.


I wanna be a good man. Woo even i even i don’t know myself. It's all fake love (woo) i don't know, i don't know, i don't know why (woo) who's the face, looking back, in the mirror (woo) i just know, i just know, i just know why.

I’m So Sorry But It’s.


Woo, i just know, i just know, i just know why. Watch official video, print or download text in pdf. Love you so bad, love you so bad.

I'm So Sick Of This Fake Love, Fake Love, Fake Love I'm So Sorry But It's Fake Love, Fake Love, Fake Love I Wanna Be A Good Man Just For You I Gave The World Just For You I Changed Everything Just.


’cause it’s all fake love, fake love, fake love. Cuz it's all fake love, fake love, fake love. Translation of 'fake love' by bts (bangtan boys) (방탄소년단) from english, korean to malay deutsch english español français hungarian italiano nederlands polski português (brasil).

Post a Comment for "Bts Fake Love Azlyrics"